No-pull oprsnice

Lead’n walk oprsnice, Top trainer, Y premium oprsnice

Torbica za poslastice

Kod treniranja pasa važna je dosljednost. Mladi psi vrlo brzo mogu upamtiti što ne smiju raditi, a što se nagrađuje kao pozitivno ponašanje. No moramo dosljedno slijediti pravila te ako mu nešto nismo dopustili jednom, ne smijemo popuštati ni sljedeći put.

Bilo bi poželjno da vlasnik, kada vrijeme provodi sa psom – uvijek kraj sebe ima poslastice. Tako ćemo nagrađivati njegov trud kod glasovnih naredbi.

No kada je riječ o šetnji, mnogi psi u početku pokazuju dominantnost na način da oni vode vlasnika držeći napetost povodca, a neki čak i snažno vuku kamo žele.

Zbog tih razloga ljudi često pohitaju za davilicama, koje nisu loše ako se koriste samo za šetnju, no ipak imamo bolje rješenje! Bezbolno naučite svog psa ugodnoj šetnji bez napetosti povodca.

Ove oprsnice potpuno su sigurne i Vašem psu ne nanose nikakve ozljede, ne guše ih niti stežu već samo stvaraju osjećaj neugode prilikom neposlušnosti.

Lead’n walk

Oprsnice: Lead’n walk i Y premium rade na princip zakretanja tijela psa u stranu i prema Vama. Na taj način pas gubi vučnu snagu jer mu prsa nisu okrenuta prema centru fokusa.

Oprsnice se lako kopčaju jednim klikom, a vodilica treba imati dva karabinjera jer jedan ide u kariku na prsima psa, a drugi na leđima. Ove dvije oprsnice razlikuju se po dizajnu, ali imaju istu svrhu i način manipulacije snagom psa.

Kod nas možete pronaći i odgovarajuće vodilice u svim bojama.

Top Trainer

Top Trainer oprsnica stavlja se na njušku psa.

Pri povlačenju, psu se spušta glava te mijenja fokus. Kako pas ne može vući kada mu je glava u spuštenom položaju brzo popušta i vraća se unatrag.

Uz ovakve oprsnice pas se lako nauči ugodnoj šetnji bez cukanja i povlačenja vlasnika, a Vi ne morate imati iznimnu snagu čak niti za vođenje psa velikih pasmina.

Brzo i bezbolno naučite Vašeg psa ugodnoj šetnji i poslušnosti! ❤️