suha hrana za mačke

Izbirljivost i osjetljivost mačaka vrlo je čest problem s kojim se susreću ljubitelji mačaka. Ponekad se učini da ste izabrali pravu hranu koju Vaš gospodin Mačak ili gospođa Mačka voli jesti, ali se ona u tom trenutku predomisli i ne želi tu hranu ni pomirisati. No, to ne mora odmah značiti da Vašoj mački ne odgovara hranu koju ste dosad koristili, možda samo želi malo promjene, između ostalog, tko još može jesti isto svaki dan?

Naš asortiman kreirali smo osluškujući potrebe kupaca i njihovih profinjenih ljubimaca. Zbog učestalog problema izbirljivosti primorani smo imati razne okuse od različitih proizvođača kako bismo udovoljili nepcu svake mice. Osim raznih okusa na našim policama možete pronaći hrane za sterilizirane mačke, osjetljive mačke i male mačiće, a svoju ponudu još ćemo nadopunjavati ovisno o Vašim potrebama.

Montanus

Osim visoko kvalitetne hrane za pse, Montanus proizvodi i hranu za mačke na bazi piletine s dodatkom ribe. Hrana je pogodna za odrasle mačke svih vrsta.

Prednosti hrane:
– Idealni kroketi, vrlo dobrog okusa zahvaljujući visokovrijednim komponentama i nježnom procesu proizvodnje
– odlična probavljivost zbog riže koja hranu opskrbljuje ugljikohidratima i dijetalnim vlaknima za dobar rad probavnog sustava
– visoko dostupan oblik kalcija i fosfora te vitamin D3
– osigurava sjajno krzno i ​​meku kožu dodatkom vitamina A i cinka
– vitamin E i selen kao aktivni antioksidansi štite somatske stanice.

Ova hrana Vašu će mačku osigurati svim potrebnim hranjivim tvarima.

Slika preuzeta sa službene stranice proizvođača: Proizvođač

Optimanova

Optimanova hrana je bogata omega 3 i omega 6 masnim kiselinama koje štite imunološki sustav od brojnih bolesti te pomažu kardiovaskularnom zdravlju i živčanom sustavu tijekom skotnosti i rasta.

Cink pomaže u regeneraciji kože što pogoduje stvaranju uvjeta za zdravo i sjajno krzno.

Probiotički učinak stimulira bakterijsku floru korisnu za probavni sustav.

Visoka probavljivost i iskoristivost prehrambenih elemenata te poticanje zdravlja probavnog trakta.

Dodatni vitamini i minerali za zdravlje vaše mice.

Purina

Svima poznati proizvođač Purina kreirao je više linija hrane za mačke, a u našem asortimanu možete pronaći Cat Chow, Friskies, Felix, a uskoro i liniju One.

Felix suha hrana
Nudi savršenu kombinaciju hrskavih granula i mekanih, nježnih komadića koje svaki obrok čine neodoljivim. Felix proizvodi donose 100% potpunu i uravnoteženu prehranu koja će zadovoljiti sva osjetila vaše mačke.

Cat chow
Raznolikost hrane za različite stilove života, potreba i ukusa vrlo su važne kod pronalaska prave hrane za svaku micu. Upravo Cat chow nam omogućuje da osiguramo 100% cjelovitu i uravnoteženu prehranu u svim fazama života pritom imajući na izbor različite okuse, a recepti su prilagođeni potrebama mačaka različitih dobnih skupina.

Izdvajamo specijalnu hranu za sterilizirane mačke:
Purina Cat Chow Special Care Sterilised s Piletinom
Ova potpuna suha hrana za odrasle mačke bogata je piletinom, a više od 50% od ukupnih bjelančevina dolazi iz životinjskih izvora kako bi zadovoljila prirodne potrebe svake mačke. Receptura je 100% uravnotežena, a proizvedena je bez dodanih umjetnih bojila, pojačivača okusa i konzervansa. Ima prilagođenu razinu bjelančevina i masti za održavanje zdrave težine i mišića kod steriliziranih mačaka. Osim toga održava ravnotežu hormonalnih promjena povezanih sa sterilizacijom.

Calibra

Ako želite svojoj mački poboljšati izgled dlake najprije se pobrinite za njenu prehranu jer ona igra veliku ulogu u samom izgledu dlake kao i mišićnog tonusa i sveopćeg stanja mačke.

Calibra Expert nutrition Hair care je potpuna superpremium hipoalergena hrana s visokim udjelom lososa i niskim udjelom žitarica, a prilagođena je vrlo izbirljivim mačkama, kao i mačkama s osjetljivim probavnim sustavom.

Kućanstva koja imaju više mačaka, a njihove potrebe namiruju kuhanjem mesa, mogu u njihovu prehranu dodati i suhu hranu ove razine kvalitete po povoljnoj cijeni. Mačke ju rado uzimaju i od najranije dobi jer su kroketi sitniji.