O nama

Alba trgovina se bavi distribucijom hrane i opreme za domaće životinje i kućne ljubimce.

Počeci bavljenja životinjama i njihovim potrebama sežu u proučavanje stvarnih nutritivnih potreba domaćih životinja te optimalizacijom njihovih dnevnih potreba i preporuku optimalnog obroka za pojedinu životinju. Kroz vrijeme sličnim principom upotrijebljenim u segmentu kućnih ljubimaca profilirala se i današnja ponuda u maloprodaji.

Kod domaćih životinja genetskim poboljšavanjima postavljen je izuzetan zadatak kako za farmere tako i za njihove suradnike. Uspjeli smo kroz vrijeme odabrati najkvalitetnije proizvode etabliranih njemačkih i austrijskih proizvođača: Bergophor i Fixkraft, koji omogućuju vrhunske i stabilne rezultate kod domaćih životinja. Upravo farmeri koji s nama surađuju postižu rekordne rezultate kako u svinjogojstvu tako i u govedarstvu.

Specijalne i individualne potrebe kućnih ljubimaca s naglaskom na male pasmine pasa također su dostupne u našoj maloprodaji i to od različitih proizvođača. Uobičajena ponuda za standardne potreba ostalih kućnih ljubimaca je također dostupna. Više o našoj ponudi potražite u rubrici: Proizvodi.

Alba na zadovoljstvo životinja