Mokra hrana za pse

Ponekad psi radije konzumiraju mokru hranu, a najčešće se ona preporučuje kod štenadi i starijih pasa ili kod onih koji su imali, ili još imaju, neke zdravstvene probleme. No mokra se hrana može davati i posve zdravim odraslim psima, po želji vlasnika.

Kod nas možete pronaći konzerviranu hranu različitih proizvođača, raznih okusa za sve dobne skupine u pakiranjima od 375g do 1240g.

Dorty dog

Za najnižu cijenu u okolici kod nas možete kupiti konzerve dobre kvalitete od govedine ili piletine.

Jedna konzerva ima 1240g, a kada uzmete paket od 12 komada dobivate dodatan popust od čak 10%!

Boney dog

Boney dog konzerve dolaze u raznim okusima. Tako imamo od pilećeg mesa, teletine, govedine i divljači.

Sadrže meso, žitarice, povrće i mineralne tvari.

Male konzerve teže 415g, a velike 1240g.

Calibra

Monoproteinske hrane u konzervama od 66% – 70% mesa jednog izvora bjelančevina, bez žitarica, s dodanim prirodnim sastojcima (npr.brusnica, mrkva i sl.) radi pojačanog izvora vitamina i minerala.

Calibra Dog Life Adult Lamb 400g
Hipoalergeni recept temelji se na jednom proteinu i formuliran je s ograničenim brojem sastojaka. Formula konzervirane hrane ne sadržava gluten, ima niski udio riže, što ju čini lako probavljivom. Sadržava samo 100 % definirane sastojke najviše kvalitete.

U Calibra life liniji ističu se Sensitive zečetina i Puppy i Junior piletina hipoalergene monoproteinske hrane za najosjetljivije ljubimce.

Calibra Dog Verve Puppy & Junior Turkey & Lamb je potpuna mokra hrana bez žitarica za štence. Njezin recept sadrži neobičnu kombinaciju puretine i janjetine s jabukom, šipkom, brusnicom i pasjim trnom.

Sadrži i Algu mjehurastu halugu koja je izvrstan izvor minerala i bioaktivnih tvari koje pomažu u smanjenju stvaranja plaka i kamenca, te smanjuje neugodne mirise iz usne šupljine.